Απόλυτα ερωτευμένος με την Όλγα είναι ο Στυλιανός Φλωρίδης, το μοντέλο που αποχώρησε χθες (29.11) από το GNTM. «Δεν έχω κοιμηθεί λεπτό, είμαι πολύ στενοχωρημένος. Το μυαλό μου όχι, την καρδιά μου ναι» είπε στην εκπομπή Breakfast @Star για το πόσο τον αποσπά ο έρωτας. Το ζευγάρι είχε κρατήσει κρυφή τη σχέση του από τις κάμερες όμως χθες με ένα φιλί επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί και αγαπιούνται.

«Υπάρχει ένας τεράστιος έρωτας με την Όλγα. Τι να πω; Με κέρδισαν τα πάντα επάνω της. Εξωτερική εμφάνιση, χιούμορ, εξυπνάδα. Είναι ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αγαπώ εύκολα γενικά. Στα 29 μου πρώτη φορά γνώρισα κάποια σαν την Όλγα. Ερωτεύτηκα τα πάντα στην Όλγα. Βρήκα το άλλο μου… ολόκληρο» είπε.

«Όταν μπήκα στο GNTM 4 έλεγα έχει μόνο δουλειά, αλλά ποιος να μου το έλεγε πως δυο εβδομάδες μετά θα ήμουν με την Όλγα. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ σε διαγωνισμό. Όσο τέλειο ήταν το GNTM, άλλο τόσο τέλειο ήταν που γνώρισα την Όλγα. Προσπαθήσαμε πολύ να μη φανεί κάτι on camera, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν αντέξαμε και το ανακοινώσαμε χωρίς να το θέλουμε. Θα μου λείψει, μου φαίνεται τέλειο όταν τρώει. Θα γυρίσω στην Κύπρο για να δω τους γονείς μου, αλλά θα επιστρέψω Ελλάδα, λόγω της Όλγας. Σ’ αγαπώ Όλγα».

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη. Έφυγε το στήριγμά μου. Με κέρδισε το χιούμορ του. Στην αρχή ξεκίνησε σαν πλάκα μεταξύ μας. Μου είχε δώσει ένα πεταχτό φιλί για να δούμε αντιδράσεις από τα παιδιά, αλλά τελικά δεν ήταν πλάκα. Ήθελα να του δώσω φιλί μετά από κάθε σετ αλλά κρατιόμουν. Πιστεύω ότι μέχρι να βγω θα έχει βρει ένα σπίτι στην Αθήνα», είπε η Όλγα χθες στην κάμερα του Star