Ο γοητευτικός Γιώργος Καραμίχος αφήνει για λίγη ώρα το άγχος των υποχρεώσεών του και μιλάει για τους προβληματισμούς του, τη δημοσιότητα, το φλερτ και το παιχνίδι της γοητείας, ενώ αποκαλύπτει πως του αρέσουν τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει πολλά.

Πώς είναι η δεύτερη χρονιά σας στην «Ονειροπαγίδα»;
«Μετά το «φιάσκο» της περσινής χρονιάς με την εταιρεία παραγωγής “Cinegram”,που μας άφησε απλήρωτους όλους τους ηθοποιούς, δεν σας κρύβω πως ήμασταν όλοι λίγο φοβισμένοι. Όμως σιγά-σιγά ,ηρεμήσαμε. Κατά τα άλλα η ομάδα μας ,τόσο το συνεργείο όσο και οι ηθοποιοί ,συνεχίζει ως είχε, με δυο-τρεις μεταγραφές».

Ο χαρακτήρας που υποδύεστε στη σειρά έχω την εντύπωση πως είναι αρκετά κοντά σας, καθώς προέρχεστε από αγροτική οικογένεια. Σας γεμίζει η επαφή σας με την φύση;
«Είμαι μέρος της φύσης, όπως όλοι μας. Ο “Πέτρος” της “Ονειροπαγίδας” έχει κάποια δομικά στοιχεία και του δικού μου χαρακτήρα, αλλά και αρκετές διαφορές όσο αναφορά την ακεραιότητα του και την αντίληψη που έχει του έξω κόσμου».

Φλερτάρετε εύκολα ή σας φλερτάρουν;
«Εξαρτάται από την περίοδο που διάγω. Μου αρέσει σε γενικές γραμμές ,το παιχνίδι της γοητείας, κι όταν υπάρχει πνεύμα έχει άκρως εποικοδομητικά αποτελέσματα. Αλλά και σιχαίνομαι πια το ναρκισσιστικό παιχνίδι του φλερτ για το φλερτ, για να έχουμε να λέμε ότι κάτι έγινε».

Πώς μπορεί μια γυναίκα να κερδίσει την καρδιά του Γιώργου Καραμίχου;
«Φοβάμαι ότι αν ήξερα το παιχνίδι θα ήταν χαμένο. Αλλά και να ήξερα δεν θα μαρτυρούσα τα μυστικά».
Έχετε μια κόρη, τη Ρεγγίνα. Ποιά είναι η σχέση μαζί της;
«Είναι το παιδί μου, και είμαι ο μπαμπάς της».

Θα αποφασίζατε ένα γάμο ή ένα δεύτερο παιδί;
«Ποιος ξέρει; Είμαι ανοιχτός στις εκπλήξεις. Αγαπώ τα παιδιά και θα θελα να κάνω πολλά!»

Ποιες είναι οι φοβίες σας και ποιες οι ανησυχίες σας;
«Αν είμαι στο σωστό δρόμο. Αν χάνω χρόνο. Αν οι άνθρωποι που αγαπώ το νιώθουν. Αν διαχειρίζομαι θετικά τους φόβους μου..Αν..αν..αν..Κάθε μέρα κι άλλα αν.Ε υτυχώς όσο περνούν τα χρόνια ,λιγοστεύουν και απλοποιούνται τα αν και η αγωνία τους».

Πώς ονειρεύεστε τον Γιώργο προσωπικά και επαγγελματικά σε δέκα χρόνια;
«Να ασχολούμαι όλο και λιγότερο με την εξασφάλιση του επιούσιου και όλο περισσότερο με την ουσία των πραγμάτων. Ότι κι αν σημαίνει αυτό και όποια προσωπική ή επαγγελματική επιλογή μπορεί να μου επιφυλάσσει».

Πηγή:HELLO