Έχασε το μέτρημα στις γυναίκες βετεράνος τραγουδιστής της rock, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δεν θυμάται πλέον με πόσες είχε ερωτική επαφή.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Rod Stewart είπε ότι η διάλυση του γάμου του με τη Rachel Hunter του ράγισε την καρδιά με αποτέλεσμα να ζητά την αγάπη σε άλλες αγκαλιές.

Η αγάπη της ζωής του, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, είναι η νυν σύζυγος του, Penny Lancaster. Ερωτηθείς για το αν μπορεί να θυμηθεί τα ονόματα των γυναικών με τις οποίες συνευρέθηκε ερωτικά, ο Stewart είπε: «Όχι, όχι… Και δεν είμαι και πολύ περήφανος γι’ αυτό. Μπορώ να θυμηθώ μόνο τις καλύτερες! Όχι, όχι… Αστειεύομαι. Ξέρεις πώς γίνεται. Συνήθως θυμάσαι τις γυναίκες που σου έμαθαν κάτι. Θυμάμαι μια γυναίκα, με την οποία είχα ερωτική σχέση όταν ήμουν 16 ή 17 και εκείνη 33 και μου έμαθε πράγματι πολλά».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην εκπομπή «Piers Morgan’s Life Stories», είπε ακόμη: «Ποτέ δεν ήμουν τύπος της μίας βραδιάς. Αντίθετα, μου άρεσε να φλερτάρω και να είμαι ρομαντικός. Μου άρεσε το κυνήγι».
ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΑ ΕΡΑΣΤΗ

πηγή: blogtonkyrion