Μιμή Ντενίση και Νατάσα Θεοδωρίδου δίνουν ραντεβού στη μεγάλη παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Σμύρνη μου αγαπημένη», που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2014.

Επί σκηνής θα ερμηνεύει ζωντανή μουσική η Εστουντιαντίνα που έχει πραγματοποιήσει ολοκληρωμένη έρευνα γύρω από την μουσική της Ιωνίας. Τα τραγούδια θα ερμηνεύει η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

«Ήταν το όνειρό μου να γράψω ένα έργο για τη Σμύρνη», αποκαλύπτει η Μιμή Ντενίση στο «Πρώτο Θέμα». Και συμπλήρωσε: «Όταν φτάσαμε στο θέμα της μουσικής ήμουν πολύ θετική όταν ο μαέστρος της Εστουδιαντίνα μού πρότεινε τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Τη γνώριζα λίγο, θεωρούσα όμως πάντα ότι είναι η καλύτερη λαϊκή φωνή της εποχής μας, γι’ αυτό και χαίρομαι που της δίνεται η ευκαιρία να κάνει μαζί μας κάτι το διαφορετικό. Μεταξύ μας υπήρχε αμέσως χημεία αφού η Νατάσα είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος που απεχθάνεται τις δηθενιές ακριβώς όσο κι εγώ. ∆ιαισθάνομαι ότι θα είναι πολύ καλή στο θέατρο, ένα μεγάλο συν για την παράσταση αλλά και η παράσταση για την ίδια».