Για τη ζωή της στο πλευρό του Διονύση Σχοινά και του γιου τους, Δημήτρη, μίλησε η Καίτη Γαρμπή ως καλεσμένη στο τελευταίο «Μες Στην Καλή Χαρά». Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περιβόητη πρόταση γάμου που είχε δεχτεί «στον αέρα» της εκπομπής «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά.

«Ξαφνιάζομαι ευχάριστα, όταν τη βλέπω. Πρέπει να είμαι σε συγκεκριμένη στιγμή για να συγκινηθώ. Τώρα που το βλέπαμε στο βίντεο χαμογελούσα και σκεφτόμουν “Κοίτα τι έκανε ο μικρούλης Διονύσης”. Μας τάπωσε όλους», ενώ συμπλήρωσε: «Ο Διονύσης μου το φυλάει πως δεν του απάντησα ποτέ στην εκπομπή. Ήμουν τόσο σοκαρισμένη εκείνη την ώρα. Έκλαιγα, δεν είπα ναι… Και μου το χρέωσε!».

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια αποκαλύπτοντας ότι για τον ερχόμενο χειμώνα συζητάει τρεις πιθανές συνεργασίες. «Ή θα πρέπει να αποφασίσω να κάνω μια μεγάλη συνεργασία, με πολύ καλούς συναδέλφους, ή θα πρέπει να αποφασίσω να συνεργαστώ με τον εαυτό μου. Πάντως αυτές είναι οι μέρες των αποφάσεων» δήλωσε η τραγουδίστρια.