Για το γάμο της, τις εξελίξεις στην Κύπρο αλλά και την καθημερινότητά της ανάμεσα στις δύο χώρες μίλησε η Νικολέττα Καρρά καλεσμένη χθες στο «Πρωινό Mou».

«Στην Ελλάδα ζω περισσότερο, εδώ είναι η βάση μου. Ο άντρας μου ζει στην Κύπρο και είμαστε και οι δυο μας κάπου μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Είναι δικηγόρος και δουλεύει και σε άλλες χώρες, είναι γενικά στα ταξίδια. Η βάση του, όμως, είναι η Κύπρος, η δική μου είναι η Ελλάδα, αλλά βρισκόμαστε συνέχεια μαζί – δεν ξέρω πώς το καταφέρνουμε» είπε για τον σύζυγό της.

Όσον αφορά στη γνωριμία τους, η ηθοποιός είπε: «Η αλήθεια είναι ότι γνωριστήκαμε στην Κύπρο και τότε δεν μπορούσα να φανταστώ σε καμία περίπτωση πως θα έκανα σχέση με έναν άνθρωπο που μένει στην Κύπρο. Τελικά όχι μόνο έκανα σχέση, αλλά τον παντρεύτηκα κιόλας. Είχα πάει για τριήμερο και μέσω μιας κοινής φίλης γνωριστήκαμε».

Η Νικολέττα Καρρά μίλησε και για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού: «Πιστεύω ότι όταν έρθουν τα παιδιά, οι προτεραιότητες αλλάζουν. Βρίσκεις τον τρόπο και τα εντάσεις στη ζωή σου. Αν κάνουμε παιδί, η έδρα μας θα είναι στην Αθήνα. Έτσι κι αλλιώς στο μέλλον, η βάση του συζύγου μου θα μεταφερθεί στην Αθήνα».

Φυσικά, η Νικολέττα Καρρά μίλησε για την πρόσφατη οικονομική κρίση στην Κύπρο: «Είναι λίγο δύσκολα. Ο κόσμος είναι σε μια φάση πάρα πολύ περίεργη. Προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβη, πότε θα τα πάρουν και πόσα. Η αλήθεια είναι ότι διέλυσε όλο το τραπεζικό τους σύστημα. Εγώ πραγματικά στεναχωρήθηκα γιατί η Κύπρος είναι μια ταλαιπωρημένη χώρα και προσπαθούν συνέχεια να την καταστρέφουν» ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως η οικονομική τους κατάσταση, ως ζευγάρι, επηρεάστηκε από αυτή:

«Φυσικά και είχε πρόβλημα ο σύζυγός μου στη δουλειά του. Και η οικονομική απώλεια ήταν, αλλά και η δουλειά έπαθε ζημιά, καθώς ένα από τα πράγματα με τα οποία ασχολείται είναι οι τράπεζες. Εκεί πιο πολύ έπαθε ζημιά».