Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καλομοίρα που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη ζωή στην Ουάσινγκτον και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της εγκυμοσύνης.

«Ήμουν πολύ χάλια. Τους πρώτους τρεις μήνες δεν θέλω ούτε να τους σκέφτομαι. Όποιος έχει κάνει παιδί με καταλαβαίνει. Είχα πολύ έντονες αδιαθεσίες και στην αρχή ο γιατρός μου στεναχωριόταν, αλλά όταν είδαν ότι είναι δύο τα μωρά ήταν όλα αυτά φυσιολογικά. Τρεις μήνες τράβηξα ζόρι. Έκλαιγα, αλλά αξίζει», δήλωσε στη εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

«Έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και έκλαιγα, γκρίνιαζα, έβριζα, όλα. Η πεθερά μου με φρόντιζε, μου μαγείρευε, την τρέλανα κανονικά. Ήθελα να τρώω μόνο πατάτες τηγανιτές και αυγά», τόνισε η τραγουδίστρια.

Μέχρι στιγμής όπως είπε η πιο συγκινητική στιγμή της εγκυμοσύνης ήταν όταν άκουσε για πρώτη φορά τις καρδιές των διδύμων.

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Πιο πολύ συγκινήθηκα από όταν ο γιατρός μου, μου είπε ότι θα κάνω δίδυμα».

Αναφερόμενη στην στιγμή του τοκετού διευκρίνισε πως νιώθει λίγο άγχος, καθώς ακόμη δεν γνωρίζει αν θα γεννήσει φυσιολογικά ή με καισαρική. Αν πάντως φέρει φυσιολογικά στον κόσμο τα μωράκια της, επιθυμεί να βρίσκεται στο πλευρό της ο σύζυγος της, Γιώργος.

«Όλο πεινάω και όλο τρώω. Προσπαθώ να μην τρώω τηγανιτά γιατί ξέρω ότι μετά θα κλάψω πολύ, αλλά τρώω μακαρόνια και κάνω γυμναστική», δήλωσε με χιούμορ η Καλομοίρα.