Προανήγγειλε ολιγοήμερη απουσία από τη ραδιοφωνική της εκπομπή. Κι όταν της επισημάνθηκε ότι δεν εξήγησε το λόγο της απουσίας της, η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε: «Δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι πάνω σε αυτό».

Η μουσικός-μαέστρος-παρουσιάστρια-χορεύτρια και σύζυγος Μπουμπούκου μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη για τη μουσική της καριέρα, που πολλοί πιστεύουν ότι έχει παραμελήσει λόγω των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων. Αναφέρθηκε ακόμη στο λόγο που θα λείπει την επόμενη εβδομάδα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή. «Από τη μουσική έχω λείψει τους τελευταίους 3-4 μήνες. Την περασμένη σεζόν δεν έκανα κάτι τηλεοπτικά, όπως θυμάστε, αλλά έγραψα κάποια κομμάτια, ασχολήθηκα δηλαδή με τη μουσική. Δεν τη θυμάμαι όταν με βολεύει, είμαι επαγγελματίας μουσικός τα τελευταία δέκα χρόνια και θα συνεχίσω να είμαι», είπε η Ευγενία.

Η Χριστίνα Λαμπίρη διάβασε το μήνυμα ενός τηλεθεατή που έλεγε ότι η Ευγενία μέσω της εκπομπής της ανακοίνωσε ότι θα λείπει κάποιες μέρες της επόμενης εβδομάδας αλλά δεν εξήγησε το λόγο. Έτσι, η παρουσιάστρια του «Super Star» τη ρώτησε αν η απουσία της οφείλεται στα γυρίσματα του «Master Chef». Ύστερα από μια παύση δευτερολέπτων, η Ευγενία απάντησε: «Δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι πάνω σε αυτό».

Πηγή: Yupi