Φόβους για την ψυχική της υγεία έχει προκαλέσει η Sinead O’Connor έπειτα από την ανακοίνωση που έκανε στο twitter της σχετικά με τις τάσεις αυτοκτονίας που έχει.

Η τραγουδίστρια που είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της στα 33α γενέθλια της μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες στον ψυχολόγο της, έκανε την εξής ανακοίνωση:

«Ο ψυχολόγος μου λέει ότι είμαι κακή μητέρα και διανοητικά ασταθής επειδή μιλάω τόσο ανοιχτά για το θέμα του σεξ. Μακάρι να αυτοκτονούσα. Θέλω τόσο πολύ να πάω στον παράδεισο. Αλλά δεν θέλω να εγκαταλείψω τα παιδιά μου. Αν μπορούσα να το κάνω χωρίς να το καταλάβουν θα το έκανα. Νιώθω τόσο κουρασμένη. Μάλιστα αν γνωρίζει κανείς έναν τρόπο να το κάνω χωρίς να το αντιληφθούν τα παιδιά μου, παρακαλώ να μου το πει».

Αμέσως μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου σχόλιου αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν να πάνε στο σπίτι της τραγουδίστριας ωστόσο εκείνη δήλωσε πως ήταν καλά.

Μάλιστα λίγες ημέρες μετά τις ανησυχητικές ανακοινώσεις περί αυτοκτονίας, διαβεβαίωσε πάλι μέσω twitter τους θαυμαστές της ότι δεν θα αυτοκτονήσει και ότι είναι μια χαρά.