Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood Brad Pitt Angelina Jolie βρίσκεται στην Αγγλία όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπραντ «World War Z». Αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των γυρισμάτων στο Λονδίνο, ο δημοφιλής ηθοποιός έπρεπε να μεταφερθεί στη Γλασκώβη καθώς κάποιες σκηνές της ταινίας εκτυλίσσονται στη σκωτσέζικη πόλη. Στο ταξίδι του τον ακολούθησαν η Angelina Jolie και τα έξι τους παιδιά.

Η οικογένεια Pitt επέλεξε να νοικιάσει ένα τρένο της εταιρείας Virgin στο οποίο δεν θα υπήρχαν άλλοι επιβάτες γιατί σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά τους έχουν συνηθίσει να ταξιδεύουν με αεροπλάνο ενώ δεν έχουν βιώσει την εμπειρία του ταξιδιού με τρένο!!! Με βάση την ίδια πηγή, τα παιδιά των δύο χολιγουντιανών σταρ χάρηκαν πολύ αυτή την επιλογή των γονιών τους και έτρεχαν ενθουσιασμένα στους διαδρόμους του τρένου παίζοντας και απολαμβάνοντας τη διαδρομή.

Μάλιστα για να αποφύγουν τις ακραίες εκδηλώσεις των θαυμαστών τους που τους περίμεναν στο σταθμό της Γλασκώβης έβαλαν κάποιον που έμοιαζε με τον Brad να εμφανιστεί και να κινηθεί στο σταθμό και έφυγαν από την πίσω πόρτα με αυτοκίνητο που τους περίμενε εκεί. Αυτά είναι τα… καπρίτσια των σταρ, βλέπετε…

Το κόστος του ταξιδιού εκτιμάται στα 40.000 δολάρια τα οποία φημολογείται ότι πλήρωσε η εταιρεία Paramount Pictures η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.