Παντρεμένη 8 φορές, έχοντας πολλές σχέσεις στο ενεργητικό της, αλλά και ερωτικές περιπέτειες που τελείωσαν πριν καν αρχίσουν, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ μπορεί να έφυγες από τη ζωή, αλλά σίγουρα έζησε τη ζωή της στο έπακρον. Τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου μοιράστηκαν ιστορίες αγάπης, αλλά και μίσους με τους άντρες.

O πρώτος γάμος της ήταν στις 6 Μαΐου του 1950. Την καρδιά της έκλεψε ο Conrad “Nicky” Hilton, αλλά μετά από εννέα μήνες το ζευγάρι χώρισε.

Ο επόμενος γάμος της ήταν με τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της Michael Wilding. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1952, έκαναν δυο γιους και χώρισαν πέντε χρόνια μετά.

O πρώτος μεγάλος έρωτας στη ζωή της, σύμφωνα με την ίδια, ήταν ο παραγωγός Mike Todd. Παντρεύτηκαν το 1957.

Από το Μάιο του 1959 ως τον Μάρτιο του 196 η Τέιλορ ήταν παντρεμένη με τον Eddie Fisher, με τον οποίο είχε σχέση όταν αυτός ήταν ακόμη παντρεμένος, κάτι που δημιούργησε σκάνδαλο τότε.

O Richard Burton ήταν το σημαντικότερο κεφάλαιο στη ζωή της. Γνωρίστηκαν στο «Cleopatra» παντρεύτηκαν το 1964 και χώρισαν δέκα χρόνια μετά. Ξαναπαντρεύτηκαν το 1975, αλλά το διαζύγιο ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά.

Η σχέση με τον ρεπουμπλικανό John Warner την έκανε δυστυχισμένη. Ήταν η περίοδος που πήρε βάρος. Οι δυο τους έζησαν μαζί από τον Δεκέμβριο του 1976 ως τον Νοέμβριο του 1982.

Ο τελευταίος της γάμος ήταν με τον Larry Fortensky στο ράντζο του Μάικλ Τζάκσον. Παντρεύτηκαν το 1991 και χώρισαν πέντε χρόνια μετά.