Η αδυναμία της Elizabeth Taylor για τα πολύτιμα κοσμήματα ήταν γνωστή, καθώς διέθετε μια σπάνια συλλογή διαμαντιών. Ο οίκος «Christie’s» ήρθε σε συμφωνία με την οικογένεια της ηθοποιού, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, και τα κοσμήματα της πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό. Περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα γίνει ο πλειστηριασμός και τον τόπο διεξαγωγής του δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών της Elizabeth Taylor.

Εκτός από τα διαμάντια θα δημοπρατηθούν και άλλα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ πιθανολογείται ότι τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπίες. Η Elizabeth Taylor ήταν ευαισθητοποιημένη και στο παρελθόν είχε δωρίσει ένα φόρεμά της με σκοπό να βοηθήσει τους πάσχοντες από τον ιό του AIDS.

Παράλληλα, μια άλλη δημοπρασία είναι σε εξέλιξη και αφορά τις ερωτικές επιστολές της Elizabeth Taylor. Πρόκειται για 66 γράμματα αγάπης, τα οποία είχε γράψει σε νεαρή ηλικία η ηθοποιός.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.