Ένα από τα προτερήματά του είναι ο αυτοσαρκασμός, κάτι που το αποδεικνύει κάθε φορά που δίνει κάποια συνέντευξη. Αυτή τη φορά ο Λάκης Παπαδόπουλος μιλώντας πριν λίγες μέρες στο ραδιόφωνο του «Flash» αποκάλυψε ότι οι γονείς του δεν πίστευαν ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει και να ξεχωρίσει στη μουσική σκηνή. «Κατά τύχη έγινες ό,τι έγινες. Με αυτή τη φάτσα, τι καριέρα να κάνεις;», λέει ακόμη και σήμερα η μητέρα του «Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ» στο γιο της, η οποία ήθελε ο γιος της να γίνει δικηγόρος, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του.

Παράλληλα, αποκάλυψε στη συνέντευξή του ότι κόπιασε πολύ για να πετύχει. «Δούλεψα ως γκαρσόνι στο νοσοκομείο ατυχημάτων, το σημερινό «Γεώργιος Γεννηματάς», σε ηλικία μόλις 13 ετών, προκειμένου να μαζέψω χρήματα και να πάρω την πρώτη μου κιθάρα», είπε ενώ πρόσθεσε ότι έχει εργαστεί στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Brazil», στην οδό Φυλής, σε εργοστάσιο, αλλά και ως βοηθός λογιστή.

Τέλος, το «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ» προέκυψε, επειδή το επίθετο αυτό είναι πολύ συνηθισμένο, ενώ μπορεί να γίνονταν συνειρμοί με τη Χούντα. «Μπερδευόμουν και με το φίλο μου Λευτέρη Παπαδόπουλο, γιατί το άλλο μου όνομα είναι Λευτέρης. Έτσι, αποφάσισα να το αλλάξω», συμπλήρωσε.