Είναι ταλαντούχα, όμορφη και πολύ δυναμική. Η Κατερίνα Καινούργιου μιλά για την επιτυχημένη συνεργασία της με το «Δέστε τους», την υποτιθέμενη κόντρα με τη Μαρία Ηλιάκη, την προσωπική της φιλία με τη Μαρία Μπεκατώρου αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη Μαρία Ηλιάκη, και εκτός και εντός εκπομπής. Μιλάμε στο τηλέφωνο και θα ακούσω με μεγάλη μου χαρά τις συμβουλές της, μια και η Μαρία είναι χρόνια στον χώρο και γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει καθημερινή εκπομπή», λέει στην Espresso.

Αναφέρεται ακόμα και στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου από την οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο: «Ξεκίνησα την πρακτική μου στην εκπομπή της Μαρίας «Χωρίς ταμπού», όταν ήμουν δεκαοκτώ χρόνων. Είναι το πιο αξιαγάπητο πλάσμα που έχω γνωρίσει. Είναι ειλικρινής, ταλαντούχα και αυθόρμητη, κάτι που μου λείπει πολύ από την τηλεόραση σήμερα. Πιστεύω ότι μετά την εμφάνισή της στο φιλανθρωπικό talent show «Just the 2 of us», θα τις ανοίξουν πολλές πόρτες και θα κάνει σπουδαία πράγματα. Μπορεί να δείχνει πολύ ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, όμως έχω να πω ότι είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, δουλευταρού και, αν βάλει κάτι στόχο, το πετυχαίνει».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Ευγένιο Κατραβά, που κρατά 3 χρόνια: «Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή μου δεν ενδιαφέρει κανέναν. Σιγά, δεν είμαι και ο Σάκης Ρουβάς! Και από την άλλη, μπορεί εγώ να είμαι δημόσιο πρόσωπο και να εκτίθεμαι, όμως σέβομαι την επιθυμία του συντρόφου μου να μην εκτίθεται και να μην αφορά κανέναν άλλο η δική του προσωπική ζωή».

Τέλος αποκάλυψε τα αισθήματα που τρέφει για τον σύντροφό της:«Όταν επιλέγω να είμαι σε μια σχέση, σημαίνει ότι είμαι με έναν άνθρωπο που πάνω απ’ όλα με σέβεται και τον σέβομαι, με αγαπάει και τον αγαπώ, με στηρίζει και στα εύκολα και στα δύσκολα, και τον στηρίζω αντίστοιχα».