Εξελίξεις υπάρχουν στη νομική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη, για περιουσιακά ζητήματα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος, Θεόδωρος Μαντάς, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, τονίζει πως ο εντολέας του, Γιώργος Μαζωνάκης, αλλά και ο ίδιος, περιμένουν από την αντίθετη πλευρά τις πρωτοβουλίες που «θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου, Θεόδωρου Μαντά:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα, διά της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας, Γιώργος Μαζωνάκης, ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο, Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος έλληνας ερμηνευτής, Γιώργος Μαζωνάκης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για τον σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπό του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».