Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, Βάσω, για περιουσιακά θέματα του τραγουδιστή καθώς ήταν γνωστή η στενή του σχέση με εκείνη και όλη του την οικογένεια.

Όλα φαίνεται πως άλλαξαν τα τελευταία τρία χρόνια. Με την άλλοτε αγαπημένη του αδελφή, Βάσω, έχουν φτάσει στις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν τις διαφορές τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, ο αγαπημένος τραγουδιστής φαίνεται πως δεν έχει τον τελευταίο χρόνο καμία επικοινωνία ούτε με την μητέρα του.

Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, η αδελφή του τον στήριζε και εργαζόταν δίπλα του. Με τα χρόνια μάλιστα έφτασε στο σημείο να διαχειρίζεται και οτιδήποτε είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι.

Η πρώτη ρήξη ήρθε πριν μία δεκαετία, όταν και πάλι για οικονομικής φύσεως πρόβλημα τα δύο αδέλφια βρέθηκαν στα μαχαίρια. Τότε ένας οικογενειακός τους φίλος μεσολάβησε για να τα ξαναβρούν.

«Είχε πάρει λεφτά χωρίς να το ξέρω από κοινό λογαριασμό και αυτό το θέμα έμεινε μέσα στην οικογένεια και με την μεσολάβηση την δική μου, δεν τράβηξε παραπέρα. Έκανα το λάθος και μπήκα μπροστά. Του έλεγα, λυπάμαι, πρέπει να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αυτός ήταν θυμωμένος», είπε φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη μιλώντας στο «Πρωινό».

Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα καθώς, υπήρξε μια τριετία όπου τα δύο αδέλφια είχαν κόψει κάθε επικοινωνία.

Τα δύο αδέλφια τα ξαναβρίσκουν, η αδελφή του επιστρέφει στη δουλειά και φαίνεται πως τα δύσκολα έχουν περάσει.

«Και μετά από τρία χρόνια (ο Γιώργος Μαζωνάκης) ξαναπήρε στην δουλειά και στην εμπιστοσύνη του. Ασχολήθηκε με το σπίτι, με τα καμαρίνια από εδώ- από εκεί. Μετά ασχολήθηκε με τα οικονομικά και φτάσαμε σε αυτό το σημείο που είμαστε σήμερα», είπε ο φίλος του τραγουδιστή.

Τελικά τα δύσκολα ήταν μπροστά. Το 2020 προκύπτει μια ακόμη οικονομική αντιδικία που αφορά μια τουριστική επιχείρηση, με τον Γιώργο Μαζωνάκη να καταγγέλλει ότι η αδερφή του τον «πέταξε» έξω από αυτήν.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη αναφέρουν πως για τον Έλληνα καλλιτέχνη δεν υπάρχει επιστροφή. Το γυαλί έχει ραγίσει με τη δικαστική οδό να αποτελεί πλέον μονόδρομος.

Η εταιρεία για την οποία γίνονται όλα

Η εταιρεία, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Mega, δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2020 στον Πειραιά με μετόχους τη Βασιλική Μαζωνάκη(90%) και ο Γιώργος Μαζωνάκης(10%) με τίτλο «Residence by V EE».

Τρία χρόνια μετά γίνεται η αποχώρηση του Γιώργου Μαζωνάκη και στη θέση του μπαίνει ένας νέος μέτοχος, με ποσοστό 5%.

Τότε η εταιρία αλλάζει όνομα και γίνεται «VitaGamaDelta Residence by V EE».

Προσπάθεια συμβιβασμού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, γίνονται προσπάθειες μεταξύ των δύο αδελφών να μην φτάσουν στα άκρα και να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.