Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, Βάσω, για περιουσιακά θέματα του τραγουδιστή έχει ξαφνιάσει πολλούς καθώς είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής ήταν πολύ δεμένος με την οικογένειά του.

Ήταν το 2021, όταν στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μιλήσει με τα πιο συγκινητικά λόγια για την οικογένειά του, ενώ αναφερόμενος στη μητέρα του και στις δύο αδελφές του είχε ξεσπάσει σε δάκρυα.

«Συγχωρέστε με. Όσο βλέπω τον εαυτό μου ή τους γονείς μου, είμαι πια λίγο περισσότερο ευσυγκίνητος. Δεν ξέρω. Σκέφτομαι ότι έχω περάσει και πως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια κράτησα το όνομα μου μόνος μου και είναι συγκινητικό. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που με έφεραν στη γη και ένα ευχαριστώ στο Θεό που με κρατάει έτσι. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και είναι πάρα πολύ δύσκολο» είχε πει συγκινημένος ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν επίσης αποσπάσματα από διάφορες συνεντεύξεις του Γιώργου Μαζωνάκη που έχει δώσει στο παρελθόν, όπου μιλούσε για την οικογένειά του.