Διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς« παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την ανακοπή και το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Το πρωί της Δευτέρας (15/04) ο Γιώργος Λιάγκας μετέδωσε τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα στον «αέρα» του «Πρωινού».

Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής, αύριο (16/04) αναμένεται να υποβληθεί σε νέες αναλυτικές εξετάσεις ο Δημήτρης Κόκοτας και, εφόσον οι ενδείξεις είναι καλές, την Τρίτη (16/06) θα γίνει ακόμα μια προσπάθεια από τους γιατρούς να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή.

«Όταν κλείσει το 15νθήμερο της διασωλήνωσης, μετά προβαίνουν σε τραχειοτομία οι γιατροί, κάτι το οποίο έχει γίνει και στον Δημήτρη Κόκοτα, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουν γίνει μόνο δύο -δυστυχώς αποτυχημένες- προσπάθειες να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα. Σήμερα μαθαίνω ότι θα υποβληθεί σε νέες ενδελεχείς εξετάσεις. Μέχρι το βράδυ θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και αν όλα είναι όπως ελπίζουν να είναι οι γιατροί, μάλλον αύριο θα γίνει η τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.