Η Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως έχασε την παρθενιά στην ηλικία των 35 χρόνων, θέλοντας να στείλει ένα θετικό μήνυμα σε άλλους από την προσωπική της ιστορία. Η 44χρονη διάσημη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο People και με τις δηλώσεις θέλει να απενοχοποιήσει το θέμα του σεξ και ειδικά όταν αυτό έρχεται σε μεγάλη ηλικία, αναφέροντας ότι «δεν χρειάζεται όλοι να χάσουν την παρθενιά τους ως έφηβοι».

Η ίδια αναφέρει στη συνέχεια: «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι ένα θετικό μήνυμα. Φυσικά, δεν πρέπει να περιμένετε μέχρι να είστε στα τριάντα σαν και εμένα, αλλά δεν πρέπει να νιώθετε πίεση ως νέοι».

Η ίδια παραδέχτηκε πως στην εφηβεία της απέφευγε το θέμα γιατί ντρεπόταν, ενώ είπε και ψέμματα για να αποφύγει τις ερωτήσεις: «”Η πρώτη μου φορά ήταν στα 23″ νομίζω είπα στην καλύτερή μου φίλη τότε».

Η Γουίλσον πρόσθεσε πως αν είχε γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα, πιθανότατα θα είχε εξερευνήσει περισσότερο τη σεξουαλικότητά της.

Τώρα είναι αρραβωνιασμένη με τη σχεδιάστρια Ραμόνα Αγκρούμα και περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Ρέμπελ Γουίλσον θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της με τίτλο: «Rebel Rising» .