Ο Κώστας Αποστολάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν πιστεύει στον έρωτα, τον οποίο θεωρεί ένα άχρηστο συναίσθημα.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως «Είμαι μόνος μου. Δεν θέλω να ερωτευτώ, γιατί ο έρωτας είναι ένα άχρηστο συναίσθημα. Ο έρωτας είναι ο πλήρης οδηγός της εξάρτησης. Εγώ θέλω να έχω θείο έρωτα, να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό. Δεν ήμουν καλός μπαμπάς και έχω μετανοήσει».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «δεν μου έχει τύχει ποτέ να παίζω κωμωδία και να μη γελάει κάνεις. Τα κοινά είναι διαφορετικά και βλέπεις πως συνεννούνται οι άνθρωποι. Με θέματα θρησκείας δεν θα κάνω ποτέ χιούμορ. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική και βρήκα ένα ποίημα στη μηχανή μου και το θεώρησα σημάδι για να μην το κάνω», είπε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

Κλείνοντας, ο Κώστας Αποστολάκης ανέφερε: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πασχάλης Τερζής έρχονταν και μου έδιναν στο χέρι το cd τους να το παίξω στο μαγαζί μου, μιλάμε για 1993-94. Τον αγαπώ τον Μαζωνάκη, είναι σπουδαίο παιδί. Είναι καλλιτεχνάρα και έχει ψυχή. Το παιδί είναι genius, ξέρει ποιος πελάτης κάθεται και σε ποιο τραπέζι στο μαγαζί που τραγουδάει».