Η ηθοποιός Αμαλία Καβάλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και την ανεργία που αντιμετώπισε στα πρώτα της βήματα.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως «η διαδρομή μέχρι να βρεθώ στο θέατρο είναι μια ιστορία κλασική της ελληνικής οικογένειας και του άγχους που έχουν οι γονείς, λογικά, για να επιβιώσουν οικονομικά τα παιδιά τους. Οι γονείς μου δεν πίστευαν ότι το θέατρο και η υποκριτική γενικά είναι κάτι το οποίο θα καταφέρει να με ζήσει οπότε από αυτό τον φόβο μου ζήτησαν να σπουδάσω πρώτα κάτι άλλο. Κάτι το οποίο όντως το σπούδασα και μετά επέστρεψα στο θέατρο».

«Την καταλαβαίνω σαν επιλογή τώρα που έχω περάσει αρκετά χρόνια στο επάγγελμα. Δηλαδή όντως έχω περάσει αρκετή ανεργία μέχρι να ορθοποδήσω, δεν είναι εύκολο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξαναπεράσεις ανεργία. Μπορεί να φτάσεις ακόμα και 50 χρονών και πάλι να μην έχεις δουλειά για ένα διάστημα» συμπλήρωσε, επίσης, η Αμαλία Καβάλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.