Μία influencer που λατρεύει να φοράει αποκαλυπτικά tops, μικροσκοπικά μπικίνι, κολλητά παντελόνια και κολάν αποκάλυψε πως δέχεται αρνητικά σχόλια στα social media που της λένε να «καλυφθεί» περισσότερο εξαιτίας του μεγέθους του σώματός της.

Η Άμπερ Μπάλντγουϊν, 24 ετών, περιγράφει τον εαυτό της ως plus-size δημιουργό περιεχομένου και έχει συγκεντρώσει ένα πιστό fanbase στα social media και δη στο TikTok προωθώντας το body positivity.

Στα βίντεο που ανεβάζει στα social media, η Αμερικανίδα influencer εμφανίζεται να φορά crop tops και κολάν, μαγιό και άλλα outfits που αποκαλύπτουν το σώμα της. Η νεαρή γυναίκα, όμως, αναφέρει πως είναι πολλά τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της. Πολλές φορές, μάλιστα, αυτά είναι πολύ σκληρά και προσβλητικά, τόνισε.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της όπου φορούσε πιτζάμες, αναφέρθηκε σε αυτά και σε μια ερώτηση που της κάνουν πολύ συχνά. «Γιατί ντύνεσαι έτσι, όταν είναι αυτό το μέγεθός σου; Καλύψου». Η απάντησή της ήρθε μέσα από μια ατάκα της Κιμ Καρντάσιαν που ακούγεται στο μονταρισμένο κλιπ: «Γιατί είναι εμβληματικό και μου αρέσει να κάνω εμβληματικά πράγματα».

Τα σχόλια που έλαβε

Το κλιπ γρήγορα έγινε viral στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας χιλιάδες views, ενώ η ίδια συνέλεξε πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή της και το μήνυμα που θέλει να περάσει.

«Είσαι πανέμορφη», ένας λογαριασμός της έγραψε. «Θα πρέπει να είσαι περήφανη για το ποια είσαι. Οι μεγαλόσωμες είναι όμορφες», σημείωσε ένας άλλος. «Είσαι εντυπωσιακή», πρόσθεσε ένα τρίτος.

Η Μπάλντγουϊν έχει κάνει βίντεο απαντώντας στα αρνητικά σχόλια και σε άλλες περιπτώσεις. «Είναι το σώμα μου και είναι επιλογή μου (τι θα φοράω)», συνηθίζει να απαντά, ενώ οι followers της υπογράμμισαν πως βλέποντάς της αντλούν έμπνευση για να νιώσουν κι εκείνοι άνετοι με το σώμα τους.