Η εκπομπή «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ1 εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη, με τους δυο τους να μιλούν στο κρεβάτι για τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί. Φορώντας χριστουγεννιάτικες πιτζάμες, το ζευγάρι μιλά για τα 15 χρόνια που είναι μαζί, αλλά και για τη διαφορά ηλικίας τους.

Στο απόσπασμα που δημοσίευσε η εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αρχικά φαίνεται ο Τάσος Ιορδανίδης να ρωτά τη σύντροφό του: «Πόσο τυχερή νιώθεις που με έχεις γνωρίσει;» «Θυμάσαι πόσα χρόνια είμαστε μαζί; Γιατί εγώ δεν τα θυμάμαι αυτά», του απάντησε η Θάλεια Ματίκα, με εκείνον να απαντά «15 χρόνια είμαστε μαζί».

Όσον αφορά την ημέρα της γνωριμίας τους, η Θάλεια Ματίκα είπε: «Είσαι 4 χρόνια μικρότερός μου. Σε γνώρισα στα 30 μου και ήσουν 26. Όταν σε πρωτοείδα, δεν ένιωσα τίποτα. Είπα “δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσω πάλι λάθος στη ζωή μου στα 30. Είναι ένα κομβικό σημείο της γυναίκας. Πρέπει να πάρω τις σοβαρές αποφάσεις, που πρέπει να πάρει μια γυναίκα στα 30″».

«Κρίμα που σε πήρα μικρό και δεν σε χάρηκε το γυναικείο φύλο», είπε η Θάλεια Ματίκα προς τον σύντροφό της, Τάσο Ιορδανίδη.