Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του γάμου του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζιας Σιακαβάρα. Ο νομικός και η πρώην παίκτρια του GNTM ενώθηκαν υπό άκρα μυστικότητα με τα ιερά δεσμά του γάμου στο μοναστήρι Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης (που ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο) στη Φυλή τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Στην εκπομπή «Happy Day» με παρουσιάστρια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος Ρενέ Σαραντινού, που έκανε την αποκάλυψη στην εφημερίδα «On Time», αναφέροντας πως οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο Θάνος Πλεύρης και η Φένια Πλεύρη, απουσίαζαν σπό την τελετή, ενώ απούσα από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα, λόγω προβλημάτων υγείας.

Σύμφωνα, δε, με όσα ανέφερε η Τζόρτζια Σιακαβάρα στην εφημερίδα «On Time», στο γάμο παρευρέθηκαν «όσοι έπρεπε να είναι».

Σήμερα, Πέμπτη, το πρωί (21/12) ακολούθησε και η όλο νόημα ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη στο Twitter. «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα» έγραψε ο πολιτικός και λίγο αργότερα ήταν η σειρά της αδελφής του, Φένιας Πλεύρη, να στείλει το δικό της μήνυμα, όλο νόημα, στον πατέρα της για τον γάμο του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Αναρτώντας στο instagram ένα απόσπασμα από την ελληνική ταινία με τίτλο «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» όπου ακούγεται και το ομώνυμο τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα, η Φένια Πλεύρη αντιδρά για την επιλογή του 83χρονου πατέρα της να προχωρήσει σε γάμο με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Πατέρα κάτσε φρόνιμα
Μη γίνεσαι ρεζίλι
Τα νιάτα θέλουν έρωτα
Κι οι γέροι χαμομήλι» είναι οι στίχοι που ακούγονται στο απόσπασμα που κοινοποίησε η Φένια Πλεύρη.

Μπορεί ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη να μην πήγαν στο γάμο, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε απαντήσει σχετικά με το αν τα παιδιά του είναι δεκτικά στη σχέση αυτή.

«Ένα μεσημέρι φάγαμε με τον γιο μου και γνωρίστηκαν. Ήταν μία καλή γνωριμία. Τι θα πει αν είναι δεκτικός; Το τι κάνω εγώ στην προσωπική ζωή μου είναι υπόθεση που αποφασίσω εγώ και μόνο. Δεν συζητήσαμε τη γνώμη του γιου μου, δεν υπήρχε λόγος. Φυσικά, και με ενδιαφέρει η γνώμη του, είναι ο γιος μου. Έχω άριστες σχέσεις μαζί του. Έχει κάνει μία εξαιρετική οικογένεια, μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια. Είμαι χαζοπαππούς. Ο γιος μου, ο οποίος κατάντησε βουλευτής, γιατί για μένα αυτό είναι κατάντια…», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής το «Πρωινό».