Με μια ολιγόλογη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης τον γάμο του πατέρα του, που έγινε ευρέως γνωστός σήμερα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε την κατά πολλά χρόνια νεότερή του, πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, τη Δευτέρα και ο πρώην υπουργός, που δεν παρέστη στο μυστήριο, έγραψε σήμερα στο Χ (πρώην Twitter) με νόημα: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Ο γάμος τελέστηκε στην Μονή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή (που ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο) και, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους δέκα. Απούσα ήταν και μητέρα της νύφης λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ κουμπάρος έγινε στενός φίλος του 84χρονου νομικού. Η δε κυρία Σιακαβάρα φόρεσε το νυφικό της μητέρας της, κάτι που είχε αναφέρει πως θα έκανε, σε παλαιότερες δηλώσεις της. Ο κ. Πλεύρης είχε πει στο ίδιο έντυπο τον περασμένο Νοέμβριο: «Η Γεωργία (Τζώρτζια) σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό»

Όταν η Τζόρτζια Σιακαβάρα ρωτήθηκε από ρεπόρτερ σχετικά με το αν έχει λάβει μονόπετρο στον αρραβώνα της με τον 84χρονο, εκείνη απάντησε: «Όχι, δεν μου αρέσουν τα μονόπετρα. Υπάρχουν βέρες ωραίες, λεπτές, μικρές, που απλώς έχουν ένα νόημα για μένα»

Τους τελευταίους μήνες η σχέση είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις ψυχαγωγικές εκπομπές, με το ζευγάρι να μην κρύβει τον έρωτά του και να ανταλλάσσει πολλές φορές δημόσια φιλιά.