Σε κοσμικό event βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, στις οποίες αποκάλυψε το παράπονο της μητέρας της.

Για την ακρίβεια, η γνωστή δημοσιογράφος δεν δίστασε να εξομολογηθεί τον επικό διάλογο που είχε με τη μαμά της, όταν πήγαν στον γάμο της ανιψιάς της.

Όπως είπε, η μητέρα της, η οποία είναι πλέον 83 ετών, τη ρωτάει συνέχεια πότε θα παντρευτεί και δεν διστάζει να «της τη λέει» κιόλας.

«Παντρεύτηκε η ανιψιά μου. Πήγαμε με τη μαμά μου στο τραπέζι και μου λέει “Αυτή παντρεύτηκε, η άλλη παντρεύτηκε, η άλλη παντρεύτηκε. Εσύ;”. Της λέω “Εγώ κάνω καριέρα” και μου απαντάει “Ποια καριέρα; Πουθενά δεν είσαι”. Και συνεχίζει “Κοίτα η άλλη, έχει παιδιά”Εντάξει μωρέ, έχει πάει 83 η μαμά μου τώρα, σου λέει… Αλλά κάνει ο αδερφός μου παιδιά, οπότε…», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους η Σάσα Σταμάτη.

Η δημοσιογράφος «αποκατέστησε» την ανιψιά της

Η δημοσιογράφος – όπως προαναφέρθηκε – παραβρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε γάμο και συγκεκριμένα η ανιψιά της, Κατερίνα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στην εκκλησία του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

Αμέσως μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής, η οικογένεια έβγαλε φωτογραφίες με τους νεόνυμφους. Συγκινημένοι οι συγγενείς της δημοσιογράφου και η ξαδέλφη της, Ρένα Σιμπάρδη, με τα παιδιά της, Γιώργο και Ελίνα.

Η Σάσα Σταμάτη για τον γάμο της ανιψιάς της φόρεσε μία λαμπερή δημιουργία, που είχε την υπογραφή της αδελφής του, Βασίλειου Κωστέτσου, Πόλας Κωστέτσου.