Ο Σάκης Ρουβάς αποδέχτηκε το challenge του Fipster για το κανάλι του στο Youtube και η εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά εξασφάλισε αποκλειστικά την ξεκαρδιστική φάρσα του τραγουδιστή.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ντύθηκε απλά και φόρεσε ξανθιά περούκα και γυαλιά ηλίου και βγήκε ινκόγκνιτο στους δρόμους της Αθήνας και μοίρασε φυλλάδια, αποδεχόμενος την πρόκληση του Fipster.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ελάχιστοι περαστικοί κατάφεραν να τον αναγνωρίσουν, ενώ ο Σάκης Ρουβάς φώναζε μέσα στη μέση του δρόμου «τι ωραία που είναι ζωή» και «φυλλάδια, θέλει κανείς φυλλάδια;». Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς «κυνηγούσε» τον κόσμο και αμάξια ή μηχανάκια, προκειμένου να μοιράσει τα φυλλάδια και να φέρει εις πέρας την αποστολή του και δεν παρέλειψε να τραγουδήσει κιόλας, καθώς στο βίντεο ακούγεται να λέει το «Shake It» και άλλα γνωστά κομμάτια.

Οι αντιδράσεις του κόσμου

Ένα άτομο τον κατάλαβε, πάντως, και του είπε: «Σάκη, εσύ;», με τον Ρουβά να γνέφει καταφατικά. «Χάρηκα πάρα πολύ που σε είδα από κοντά» ανταπάντησε. Έπειτα ζήτησε από μια γυναίκα να του τραβήξει την ξανθιά περούκα κι όταν εκείνη κατάλαβε ποιον είχε απέναντί της, αναφώνησε: «Αχ, Θεέ μου, θα τρελαθώ!» κι έβαλε τα γέλια.

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του έλληνα σούπερ σταρ «Θέμα» σε συνεργασία με τις ολόφρεσκες 3SUM, το μοναδικό ελληνικό girl band. Το κομμάτι υπογράφει ο γνωστός συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, με τον στιχουργό μεγάλων επιτυχιών Νίκο Γρίτση, ενώ έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του Saske, ενός από τους πλέον αγαπημένους τραπερ της νέας γενιάς, στη δημιουργική ομάδα.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, το τραγούδι κυκλοφορεί από την Cobalt Music.