Οι διάσημοι του Χόλιγουντ συνηθίζουν να ερωτεύονται, να παντρεύονται αλλά και να χωρίζουν πολύ εύκολα. Μερικοί από αυτούς σπεύδουν να ανακοινώσουν τα διαζύγιά τους και να απολαύσουν την ελευθερία τους, ενώ κάποιοι άλλοι κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από τον χωρισμό τους.

Το toofab.com παρουσίασε τις διασημότητες που κράτησαν τον χωρισμό τους μυστικό, προσπαθώντας είτε να προφυλάξουν τους εαυτούς τους είτε τις οικογένειές τους από τους θαυμαστές τους. Όμως, καλώς ή κακώς, τίποτα δεν μένει κρυφό από τα φώτα του Χόλιγουντ.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιοι διάσημοι κράτησαν μυστικό τον χωρισμό τους…

1. Will Smith & Jada Pinkett Smith

Η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι η ίδια και ο εν διαστάσει σύζυγός της Will Smith βρίσκονται σε διάσταση από το 2016. Παρά τις δημόσιες εμφανίσεις τους ως οικογένεια και παρά το γεγονός ότι ο Γουίλ αποκάλεσε την Τζέιντα «σύζυγό του» κατά τη διάρκεια του σκανδάλου των Όσκαρ, η Jada λέει ότι δεν είναι ζευγάρι και δεν ζουν μαζί. «Μέχρι να φτάσουμε στο 2016, ήμασταν εξαντλημένοι από την προσπάθεια. Νομίζω ότι ήμασταν και οι δύο κάπως ακόμα κολλημένοι στη φαντασίωσή μας για το πώς νομίζαμε ότι θα έπρεπε να είναι το άλλο πρόσωπο», δήλωσε η Jada. «Έδωσα μια υπόσχεση ότι δεν θα υπάρξει ποτέ λόγος να πάρουμε διαζύγιο. Θα δουλέψουμε μέσα από… οτιδήποτε. Απλά δεν μπόρεσα να αθετήσω αυτή την υπόσχεση».

2. Florence Pugh & Zach Braff

Η Φλόρενς Πιου και ο Ζακ Μπραφ

Η Florence Pugh και ο Zach Braff αντιμετώπισαν πολλές αντιδράσεις κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων που έβγαιναν λόγω της διαφοράς ηλικίας τους. Έτσι όταν χώρισαν, το κράτησαν κρυφό για να μην προκαλέσουν περισσότερα σχόλια από το κοινό. Αφού χώρισαν στις αρχές του 2022, δεν το είπαν στους σε κανέναν, μέχρι τον Αύγουστο του ίδιου έτους. «Προσπαθούσαμε να χωρίσουμε χωρίς να το μάθει ο κόσμος, επειδή ήταν μια σχέση για την οποία όλοι είχαν άποψη», δήλωσε η Florence. «Απλά αισθανθήκαμε ότι κάτι τέτοιο θα μας έκανε πραγματικά καλό, να μην έχουμε εκατομμύρια ανθρώπους να μας λένε πόσο χαρούμενοι είναι που δεν είμαστε μαζί».

3. Lili Reinhart & Cole Sprouse

Η Λίλι Ρέινχαρτ και ο Κόουλ Σπράους

Η Lili Reinhart και ο Cole Sprouse χώρισαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2020 και στη συνέχεια αποφάσισαν να χωρίσουν οριστηκά τον Μάρτιο του ίδιου έτους. Ενώ οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για τη σχέση τους, το πρώην ζευγάρι δεν αναφέρθηκε στον χωρισμό του μέχρι τον Αύγουστο. Σε μια δήλωση στο Instagram, ο Cole επιβεβαίωσε τελικά ότι είχαν χωρίσει και ευχήθηκε ο ένας στον άλλον τα καλύτερα. «Η Lili και εγώ χωρίσαμε αρχικά τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αποφασίζοντας να χωρίσουμε οριστικά τον Μάρτιο», έγραψε ο Cole στο Instagram. «Τι απίστευτη εμπειρία είχα, θα νιώθω πάντα τυχερός και θα εκτιμώ ότι είχα την ευκαιρία να ερωτευτώ. Της εύχομαι μόνο την απόλυτη αγάπη και ευτυχία να προχωρήσει μπροστά. Το μόνο που θα πω γι’ αυτό, ό,τι άλλο ακούσετε δεν έχει σημασία».

4. Miley Cyrus & Liam Hemsworth

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ και η Μάιλι Σάιρους

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth είχαν σκαμπανεβάσματα στην σχέση τους, με διάρκεια περίπου 10 χρόνια – αλλά κανένας θαυμαστής δεν είδε να έρχεται ο χωρισμός τους, αφού ενώθηκαν επίσημα με τα δεσμά του γάμου το 2018. Δυστυχώς, λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, χώρισαν. Η Miley μοιράστηκε αργότερα ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο γάμος της είχε τελειώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Glastonbury τον Ιούνιο του 2019, αλλά κράτησε την είδηση μυστική για μερικούς μήνες.

5. Jason Sudeikis & Olivia Wilde

Η Ολίβια Γουάιλντ και ο Τζέισον Σουντεικις

Ο Jason Sudeikis και η Olivia Wilde ήταν αρραβωνιασμένοι για επτά χρόνια, αλλά περίμεναν σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο για να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους. Το ζευγάρι τράβηξε κρυφά χωριστούς δρόμους στις αρχές του 2020, αλλά οι θαυμαστές δεν το έμαθαν μέχρι τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. «Ο χωρισμός έγινε στις αρχές του έτους», δήλωσε τότε μια πηγή. «Ήταν φιλικό και έχουν μεταβεί σε μια εξαιρετική ρουτίνα συνεπιμέλειας. Τα παιδιά είναι η προτεραιότητα και η καρδιά της σχέσης της οικογένειας».

6. Ariana Grande & Dalton Gomez

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez παντρεύτηκε τον Μάιο του 2021 και χώρισε κρυφά στις αρχές του 2023, σύμφωνα με το TMZ. Ενώ φέρεται να προσπάθησαν να συμφιλιωθούν και η Ariana αναγνώρισε δημόσια την επέτειο του γάμου τους εκείνο τον Μάιο, τα πράγματα τελικά δεν πήγαν καλά. Το κοινό δεν έμαθε για τον χωρισμό τον Ιούλιο, όταν οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι δεν φορούσε τη βέρα της. Λίγο αργότερα, εμφανίστηκαν φήμες ότι η Ariana έβγαινε με τον συμπρωταγωνιστή της στο Wicked, Ethan Slater, και κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο.

7. Chase Stokes & Madelyn Cline

Οι συμπρωταγωνιστές του «Outer Banks» Chase Stokes και Madelyn Cline έβγαιναν μαζί για πάνω από ένα χρόνο και όταν χώρισαν, το κράτησαν κρυφό. Όταν κυκλοφόρησε η είδηση του χωρισμού τους, είχαν ήδη χωρίσει εδώ και μήνες. «Η Madelyn και ο Chase δεν είναι πλέον μαζί. Προσπαθούσαν να τα βρουν, αλλά χώρισαν πριν από μερικούς μήνες», δήλωσε μια πηγή.

8. Sean Hannity & Jill Rhodes

Το 2020, ο παρουσιαστής ειδήσεων Sean Hannity και η σύζυγός του, Jill Rhodes, ανακοίνωσαν ότι πήραν διαζύγιο μετά από 20 χρόνια γάμου. Σε ανακοίνωσή τους, το ζευγάρι εξήγησε ότι στην πραγματικότητα είχαν χωρίσει χρόνια πριν και είχαν οριστικοποιήσει το διαζύγιό τους το 2019. «Ο Sean και η Jill έχουν δεσμευτεί να συνεργαστούν για το συμφέρον των παιδιών τους. Διατηρούν στενή σχέση ως γονείς με τα παιδιά τους», ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση.

9. Helena Bonham Carter & Tim Burton

Η Χελένα Μπόναμ Κάρτερ και ο Τιμ Μπάρτον

Όταν η Helena Bonham Carter και ο Tim Burton χώρισαν το 2014 μετά από 13 χρόνια σχέσης, κράτησαν την είδηση για αρκετό καιρό κρυφή. Επιβεβαίωσαν μόνο ότι θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους μήνες μετά τον χωρισμό τους. «Χώρισαν φιλικά νωρίτερα φέτος και συνέχισαν να είναι φίλοι και να αναλαμβάνουν από κοινού τη φροντίδα των παιδιών τους. Θα σας παρακαλούσαμε να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», ανέφερε τότε ο εκπρόσωπος της Helena σε δήλωσή του.

10. Amy Robach & Andrew Shue

Όταν ήρθαν στην επιφάνεια φωτογραφίες των παρουσιαστών του «Good Morning America» Amy Robach και T.J. Holmes από προσωπικές στιγμές, οι τηλεθεατές είχαν την εντύπωση ότι και οι δύο ήταν παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους. Αλλά πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι λένε ότι η Amy και ο σύζυγός της, Andrew Shue είχαν χωρίσει πριν από λίγο καιρό και περίμεναν μέχρι να διευθετηθεί το διαζύγιό τους για να το δημοσιοποιήσουν. «Περίμεναν τον διακανονισμό για να το πουν στον κόσμο», δήλωσε μια πηγή.

11. JoJo Siwa & Kylie Prew

Αφού η JoJo Siwa έκανε coming out το 2020, η φίλη της Kylie Prew ήταν η πρώτη της δημόσια σχέση. Το ζευγάρι έβγαινε για ένα χρόνο και στη συνέχεια ανακοίνωσε τον χωρισμό του. Αλλά το 2022, οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και έβγαιναν ξανά για αρκετούς μήνες. Όταν χώρισαν για δεύτερη φορά, το κράτησαν μυστικό. Η Kylie δεν μοιράστηκε την είδηση του χωρισμού για σχεδόν δύο μήνες.

12. Laurence Fishburne & Gina Torres

Ο Λόρενς Φίσμπερν και η Τζίνα Τόρες

Μπορεί ο Laurence Fishburne και η Gina Torres να ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2017, αλλά αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα είχαν χωρίσει ένα χρόνο νωρίτερα. Η Gina εξέδωσε μια δήλωση λίγο μετά την εμφάνιση φωτογραφιών που την έδειχναν να φιλάει έναν νέο άντρα. «Με βαριά καρδιά, ο Laurence και εγώ χωρίσαμε κρυφά και ξεκινήσαμε τη διάλυση του γάμου μας στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου. Δεν υπάρχει κακία εδώ. Μόνο μια ιστορία αγάπης με διαφορετικό τέλος από ό,τι περίμενε κανείς μας», δήλωσε η Gina.

13. Vanessa Hudgens & Josh Hutcherson

Ο Τζος Χάτσερσον και η Βανέσα Χάντζενς

Η Vanessa Hudgens και ο Josh Hutcherson ξεκίνησαν ένα ειδύλλιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Journey 2: The Mysterious Island», αλλά κράτησαν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους. Ενώ υπήρχαν φήμες για το ειδύλλιό τους, πολλοί άνθρωποι δεν ήξεραν καν πότε ακριβώς χώρισαν – συμπεριλαμβανομένου ενός δημοσιογράφου που τους ρώτησε για τη σχέση τους. Το πρώην ζευγάρι αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Δεν είμαστε. Ήμασταν κάποια στιγμή, αλλά μου ράγισε την καρδιά… όχι, αστειεύομαι», είπε αστειευόμενος ο Josh.