Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα σε συνεργασία με τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου θα πραγματοποιήσουν live διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα  «Οστεοαρθρίτιδα & Εργασία», την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 και ώρες 18:00-19:00 μέσω των σελίδων τους στο facebook και εδώ.

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι:

  • «Εργασία και χρόνιες ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις με ομιλητή τον κο Γιάννη Κωνσταντακόπουλο, Δρ. Μηχανικό Μεταλλείων-Μεταλλουργό, Μηχανικό Ε.Μ.Π, Υπεύθυνο του Εθνικού Εστιακού Πόλου του Ευρωπαικού Οργανισμού για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία.
  • «Σχέδια Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με αναπηρίες», με ομιλητή τον κο  Κωνσταντίνο Χαραλάμπους, Λειτουργό Κοινωνικής Ενσωμάτωσης, Τμήμα Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με αναπηρίες, Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Το διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια προσπάθεια της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α  για να έχουν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν ενώ όσοι επιθυμούν, αφού παρακολουθήσουν το webinar μπορεί να θέσουν τα ερωτήματά τους γραπτά στο FB ή στο email [email protected]

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.