Το καλοκαίρι είναι για τους περισσότερους από εμάς η αγαπημένη μας εποχή. Μπάνια, διακοπές, χαλαρή διάθεση και πολλές ώρες ηλιοθεραπείας για να αποκτήσουμε το ιδανικό μαύρισμα. Εδώ λοιπόν ελλοχεύει και ο κίνδυνος για το δέρμα μας και τα μαλλιά μας.

Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε, ότι όσο ωραίος κι αν μας φαίνεται ο ήλιος έχει πολύ βλαβερές συνέπειες από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA και UVB.

Οι υπεριώδεις ακτινοβολίες συντελούν στην πρόωρη και επικίνδυνη γήρανση των κυττάρων, την αφυδάτωση του δέρματος και την ταλαιπωρία των μαλλιών. Οι συνέπειες αυτές γίνονται ακόμη πιο επιβαρυντικές αν συνυπολογίσουμε τη φθορά που μας προκαλεί το αλάτι της θάλασσας και η υγρασία της εποχής.

Εάν λοιπόν θέλουμε να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα και ταυτόχρονα να αποφύγουμε τις αρνητικές τους συνέπειες θα πρέπει να προστατέψουμε και να στηρίξουμε τις πρωτεΐνες του δέρματος μας. Η πιο σημαντική από αυτές είναι το κολλαγόνο.

Το Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο χωρίς άλλου είδους προσμίξεις, είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής, που λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσής του, επιτρέπει να απορροφάται και να χρησιμοποιείται άμεσα το κολλαγόνο από τον οργανισμό μας. Αυτή είναι άλλωστε και η μεγαλύτερη ασπίδα που μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα προστατευμένοι!

Με το Collagen Pro Active το δέρμα μας παραμένει ενυδατωμένο και ελαστικό. Τα μαλλιά μας δυναμώνουν και γίνονται πιο λαμπερά, αποφεύγοντας την αφυδάτωση και την ταλαιπωρία από τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα στο Facebook με πάνω από 62.000 φίλους!