Δωρεάν προληπτικό ιατρικό έλεγχο για έναν χρόνο προσφέρει ο δήμος Παύλου Μελά σε όλους του κατοίκους του από σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις διενεργούνται από ειδικό παθολόγο και πνευμονολόγο, στο χώρο του δημοτικού ιατρείου του δήμου και εκτός από ιατρική εξέταση οι πολίτες μπορούν να πραγματοποιούν και δωρεάν σπιρομέτρηση.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως εξής:
Πνευμονολόγος κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 9.00 μέχρι τις 13.00

Παθολόγος κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώρες 12.30-4.30 και Τετάρτη 8.30-12.30

Πληροφορίες καθημερινά:

• Στο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου καθώς και στο τμήμα κοινωνικής πολιτικής του δήμου
Η παραπάνω δραστηριότητα εντάσσεται στο πρόγραμμα «Δράσεις προαγωγής υγείας για την πρόληψη και τη διακοπή της καπνιστικής συνήθειας» που υλοποιεί ο δήμος Παύλου Μελά, το οποίο συνχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους.

Με αφορμή τον δωρεάν προληπτικό έλεγχο ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος δήλωσε: «Μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις Ημέρες Υγείας που διοργάνωσε ο δήμος το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζουμε να στεκόμαστε αρωγοί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ολόκληρη η κοινωνία. Γιατί υγεία δεν είναι μόνο η θεραπεία. Επενδύουμε στην πρόληψη και παρεμβαίνουμε άμεσα, ενημερώνοντας τους κατοίκους του δήμου. Στόχος μας μέσα από τις προληπτικές εξετάσεις είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας της πρόληψης παρά της θεραπείας».

(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: thestival.gr