Το αυγό είναι πλούσιο σε διάφορα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη Α, το ασβέστιο και το κάλιο ενώ είναι γνωστή η περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνη.

Είναι ουσιαστικά μια υπερτροφή και πολλοί είναι εκείνοι που το έχουν εντάξει στο καθημερινό τους διαιτολόγιο. Υπάρχουν μάλιστα διάφορα είδη αυγών, καφέ ή λευκά, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Ποια είναι όμως η διαφορά τους και τι ρόλο παίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά;

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr