Σύμφωνα με μελέτη ειδικών του βρετανικού φιλανθρωπικού οργανισμού
«Which» το πλύσιμο του κοτόπουλο πριν το μαγείρεμα, δεν το καθαρίζει από
τα βακτήρια, αλλά μολύνει με αυτά την επιφάνεια εργασίας της κουζίνας. Η λύση για να «εξαφανιστούν» τα βακτήρια δεν είναι το νερό της βρύσης, αλλά το πολύ καλό μαγείρεμα!

Πρόσφατα στοιχεία της βρετανικής Υπηρεσίας Προτύπων Τροφίμων (FSΑ) έδειξαν ότι το 65% των νωπών πουλερικών που αγοράζονται από κρεοπωλεία και σουπερμάρκετ  είναι επιμολυσμένα με το καμπυλοβακτήριο, τον πιο μεγάλο «ένοχο» για τροφικές δηλητηριάσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.