«Ξέμειναν» από αντιβιοτικά οι Γιατροί του Κόσμου

Κάνουν έκκληση για βοήθεια


ΥΓΕΙΑ
14:20
14/03/2011
«Ξέμειναν» από αντιβιοτικά οι Γιατροί του Κόσμου
1
loading

Επείγουσα έκκληση στην ευαισθησία των Ελλήνων, για αντιβιοτικά και φάρμακα πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας, απευθύνουν οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου. Το τελευταίο διάστημα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα δέχονται ένα δραματικά αυξανόμενο αριθμό ασθενών λόγω της αυξανόμενης φτώχειας.

Χιλιάδες άποροι άνθρωποι, χωρίς πρόσβαση στο σύστημα υγείας, μετανάστες αλλά και Έλληνες πολίτες συνωθούνται για δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα, με αποτέλεσμα τα δωρεάν φάρμακα να έχουν εξαντληθεί.

Οι Γιατροί χρειάζονται  αντιβιοτικά, αντιπυρετικά, αντιβηχικά δισκία, αντιδιαβητικά δισκία, φάρμακα για το στομάχι και δερματολογικές αλοιφές. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στα Πολυϊατρεία:

Αθήνα , Σαπφούς 12 , Πλατεία Κουμουνδούρου, τηλ. 210 3213150

Θεσσαλονίκη, Ίωνος Δραγούμη 65 , τηλ. 2310 566641

Χανιά , Μπόνιαλη 12 , τηλ. 28210 23110

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar EL

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΑΜΕ (ΚΑΙ ΤΟΥΩ ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΜΕ ΑΚΌΜΑ-ΔΕΊΤΕ ΤΗΣ ΜΟΝΆΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗς ΠΛ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥς ΦΓΡΟΝΤΙΖΕΙ ΕΜΕΙς ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙς) ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ; ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΟΥΣΝΕΡ ΦΑΡΜΑΚA;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει