Επιστολή για να μην κλείσει το τμήμα το τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ στο ΤΕΙ Πάτρας ζητά, μέσω του newsbeast.gr φοιτήτρια του τμήματος.

Στην επιστολή της αναφέρει ακόμη τη δημιουργία της κίνησης σπουδαστών «Infommnymous» και ποιο σκοπό εξυπηρετεί.

«Καλησπέρα!

Είμαι φοιτήτρια του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ ΤΕΙ Πάτρας παράρτημα Πύργου. Φαντάζομαι γνωρίζετε για το σχέδιο “Αθηνά” το οποίο συγχωνεύει το τμήμα μου με το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία του ΤΕΙ Αμαλιάδας.

Επιπλέον θα μετονομαστεί από Πληροφορική και ΜΜΕ σε Μηχανικών Πληροφορικής και η σχολή μας θα ανήκει στις τεχνολογικές εφαρμογές. Θα μεταφερθεί στην Πάτρα και από ΤΕΙ Πάτρας θα γίνουμε ΤΕΙ δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Βλέποντας αυτά δημιουργήθηκε η ιδέα «INFOMMNYMOUS» και αποτελείται από τους φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής και ΜΜΕ.

Στόχος μας είναι ΕΝΑΣ! Να συνεχίσουμε να λεγόμαστε φοιτητές του τμήματος «Πληροφορικής & ΜΜΕ» και ΟΧΙ Μηχανικοί Πληροφορικής.

Η προσπάθεια να μας ενώσουν με τμήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το δικό μας θα μας βρει απέναντι. Λέμε πως ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με το δικό μας βλέποντας το Πρόγραμμα Σπουδών των άλλων τμημάτων. Το θέμα δεν επικεντρώνεται μόνο στο αν θα μετακινηθεί το Τ.Ε.Ι. ή όχι. Εστιάζουμε στο ακαδημαϊκό κομμάτι.

Μπήκαμε σε αυτό το τμήμα με συγκεκριμένους ΣΤΟΧΟΥΣ και ΟΝΕΙΡΑ και δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας τα αλλάξει με το «έτσι θέλω». Ευχόμαστε μέρα με την μέρα αυτή η προσπάθεια να γιγαντώνεται και ΟΛΟΙ μαζί οι φοιτητές ΕΝΩΜΕΝΟΙ να αναδείξουμε τις δυνατότητες του τμήματος και την ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ μέσω των έργων που εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει.

ΟΠΛΟ μας είναι οι ΓΝΩΣΕΙΣ μας! Με αυτές θα πορευτούμε και με αυτές θα τα καταφέρουμε!

Ως «INFOMMNYMOUS» θα χρησιμοποιήσουμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αυτή τη φορά προς όφελος μας, πολεμώντας με τα ίδια όπλα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗ. ΚΑΙ ΜΜΕ,ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΝ ΤΑ ΜΜΕ,ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Χ.Κ

Θα ήθελα αν μπορείτε να μας βοηθήσετε να γίνει γνωστό στον κόσμο τι είναι οι INFOMMNYMOYS και ποιος είναι ο στόχος μας, μέσω της σελίδας σας στο ίντερνετ. Έχουμε σελίδα στο facebook «We are Infommnymous» καθώς και στο twitter «We are Infommnymous». Οτιδήποτε χρειαστείτε π.χ φωτογραφίες, επιπλέον πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο e-mail μας!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!».