Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες» (Open days), ένα τριήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων και Γυμνασίων, με σκοπό την άμεση επαφή των μαθητών με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τις σπουδές σε όλα τα τμήματά του.

Οι «Ανοιχτές Θύρες» για μαθητές θα πραγματοποιηθούν στις 7,8 και 9 Απριλίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: e-mail: [email protected]

Πληροφορίες: κ. Ράνια Γάτου, τηλ. επικοινωνίας: 24210-74645 & 74709.

Θα τηρηθεί σειρά χρονολογικής προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής διαμέσου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) και παράλληλα, σειρά φθίνουσας προτεραιότητας σύμφωνα με την τάξη φοίτησης (προηγείται η Γ’ και Β’ Λυκείου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν στους παρακάτω συνδέσμους να δουν το συνοπτικό πρόγραμμα των «Ανοιχτών Θυρών» και τα επιμέρους προγράμματα των Τμημάτων Υποδοχής.

Ενημέρωση: Το τμήμα Ιατρικής στη Λάρισα, και το τμήμα Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική, στη Λαμία, έχουν συμπληρώσει τον αριθμό των μαθητών-επισκεπτών για τις «Ανοιχτές Θύρες», επομένως δεν μπορούν να δεχτούν άλλες αιτήσεις συμμετοχής.

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα…

Πρόγραμμα ανά τμήμα του πανεπιστημίου:

Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος
Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Ιατρικής
Μηχανολόγων Μηχανικών
Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής
Παιδαγωγικό Προσχολικής Αγωγής

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.