Πιστό στη βασική του φιλοσοφία για Αριστεία στην Εκπαίδευση (Excellence in Education), το Mediterranean College στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους φοιτητές του και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν.

Το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές τους με την παροχή υποτροφιών και προγραμμάτων επιδότησης σπουδών, έτσι ώστε να μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό τους ταξίδι.

Για αυτό το λόγο προβλέπονται εξατομικευμένες οικονομικές διευκολύνσεις και εκπτώσεις  σε φοιτητές που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς και σε Εκπαιδευτικούς οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρονται υποτροφίες έως 65% σε:

  • Άνεργους
  • Πτυχιούχους Παιδαγωγικών & καθηγητικών σχολών
  • Υποψήφιους με καλές ακαδημαϊκές επιδόσεις
  • Υποψήφιους από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020 το Mediterranean College διαθέτει 100 Υποτροφίες σε 17 κορυφαία Master’s & ΜΒΑ του κορυφαίου βρετανικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα, University of Derby: TOP-30 σύμφωνα με την επίσημη πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian για το 2019 (ανάμεσα σε 120 βρετανικά πανεπιστήμια).

Οι υποτροφίες καλύπτουν το 65% των διδάκτρων του Mediterranean College για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MBA, MSc, MA) της επιλογής των δικαιούχων.

Στην ενέργεια μπορούν να συμμετέχουν τελειόφοιτοι & πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της Ελλάδας ή του εξωτερικού, ανεξαρτήτως ειδικότητας και βαθμού πτυχίου.

Βασικά κριτήρια επιλογής είναι ο βαθμός πτυχίου, η γνώση Αγγλικής γλώσσας, η εργασιακή/εθελοντική εμπειρία, οι διακρίσεις, καθώς και η σειρά προτεραιότητας στην υποβολή της αίτησης.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίστηκε η  Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. Πατήστε ΕΔΩ για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.

MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4,  2310 287779 / 2310 547708

medcollege.edu.gr