Ιδιωτική περιουσία κατηγορείται πως καταπατά το «αμαρτωλό» beach bar της Ρόδου με τους σερβιτόρους – κολυμβητές που σερβίρουν τους πελάτες στις πλωτές ξαπλώστρες που παραμένουν μέσα στη θάλασσα, τουλάχιστον μέχρι τις 21 Ιουλίου όταν και έχει πάρει διορία να τις απομακρύνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, έχουν καταγραφεί οι εργασίες που γίνονταν τον Απρίλιο, λίγο πριν την έναρξη της θερινής σεζόν. «Έχει καταλάβει μέρος του ιδιωτικού χώρου της πελάτισσας μου εταιρείας, το οποίο κάνει χρήση αυτή τη στιγμή ως βοηθητικές εγκαταστάσεις για βόθρο, για κουζίνες, τουαλέτες κτλ.», επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, δικηγόρος τουριστικής εταιρείας.

Τo MEGA παρουσιάζει αποκλειστικά έγγραφο- απάντηση της Κτηματικής υπηρεσίας Δωδεκανήσων πριν από μία εβδομάδα, σε επίσημο ερώτημα της εταιρίας δύο μήνες πριν, για το πότε επιτέλους θα προχωρήσει η κατεδάφιση των παράνομων κτισμάτων «Η υπηρεσία μας εξέδωσε διαχρονικά Πρωτόκολλα Κατεδάφισης Αυθαίρετων Κατασκευών και κτισμάτων σε βάρος της εταιρείας. Κάθε ένα εκ των ως άνω διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, την αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και το κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου για τις δικές τους κατ’ αρμοδιότητα ενέργεια».

Ο Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, δικηγόρος τουριστικής εταιρείας δήλωσε: «Έχουν δοθεί εφτά πρωτόκολλα κατεδαφίσεως για τα συγκεκριμένα δημόσια ακίνητα από τα οποία κατά ομολογία της κτηματικής εταιρείας δημοσίου δεν έχει υλοποιηθεί κανένα».