Η σύντροφος του Βάιου Βλάχου, που σκοτώθηκε στα Τέμπη, αποσωληνώθηκε, ωστόσο συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η 26χρονη Ανυσία Λιούρη σταθεροποιήθηκε.

Πιο αναλυτικά, στην εκπομπή «Live News» μίλησε ο αδερφός του Βάιου Βλάχου και δήλωσε πως «ένας από τους διασώστες βρήκε την κοπέλα του αδελφού μου, η οποία ήταν εκτοξευμένη έξω από το τρένο με πολλά χτυπήματα και ήταν μαζί και με το σκυλάκι της. Ήταν έξω από το τρένο».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «είναι ακόμα στη ΜΕΘ. Κανένας ασθενής δεν είναι σταθερός όταν μιλάμε για εντατική. Ακόμα περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει».

Η κατάσταση της Ανυσίας

Η Ανυσία Λιούρη βρίσκεται για 16η μέρα διασωληνωμένη στην Α’ ΜΕΘ εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου, με τον διευθυντή Νίκο Καπραβέλο να τονίζει πως «το κοριτσάκι έχει εγκαύματα 28% και έχει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα, την σπονδυλική στήλη. Οι ειδικοί μας, ό,τι καλύτερο έχει το νοσοκομείο, βρίσκονται πάνω από το κεφάλι της, νευροχειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, χειρουργοί, ορθοπεδικοί».

«Είναι ακόμα διασωληνωμένη και σε καταστολή. Είναι πολυτραυματίας και με εγκαύματα αλλά έχουμε πολλές ελπίδες να ζήσει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και ο 20χρονος Γεράσιμος, που είναι ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι του Intercity.