Φανερά συγκινημένος μίλησε για τους τραυματίες της τραγωδίας των Τεμπών και τους συγγενείς τους ένας από τους γιατρούς του νοσοκομείου της Λάρισας τονίζοντας πως θα ήθελε να γίνει ο επίγειος άγγελός τους.

Ο γενικός γιατρός στο νοσοκομείο της Λάρισας, Κώστας Λαχανάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ του Σαββάτου (4/3) και χαρακτηριστικά είπε: «ήμουν εδώ από την πρώτη στιγμή αλλά ανέλαβα κατόπιν εντολής το πρωί της επόμενης ημέρας τη φροντίδα και την υποδοχή των συγγενών και των γονέων».

«Τι να σας πω. Προσπαθήσαμε εδώ στο νοσοκομείο με τον διοικητή μου, τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας να κάνουμε πρώτα μια λίστα με τους νοσηλευομένους και έπειτα μια λίστα με τους αγνοούμενους. Φυσικά δεν μπορώ να σας περιγράψω πως αγάπησα όλους αυτούς τους ανθρώπους, όλους τους συγγενείς, όλους τους γονείς. Βρίσκομαι ακόμα εδώ και συμπαραστέκομαι γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον πόνο τους αλλά τους συμμερίζομαι» τόνισε.

«Ήθελα να γίνω επίγειος άγγελος τους, να ανοίξω τα φτερά μου και να τους αγκαλιάσω. Τίποτα άλλο» συμπλήρωσε ο γενικός γιατρός.