Σε νεότερη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας έγινε γνωστό πως έχουν ταυτοποιηθεί 52 σοροί από την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ έχουν ενημερωθεί 14 οικογένειες.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, μέχρι στιγμής από τα δείγματα DNA που έχει λάβει η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας έχουν ταυτοποιηθεί 52 νεκροί.

Όπως γνωστοποίησε η κυρία Δημογλίδου, έχουν ενημερωθεί ήδη 14 οικογένειες θυμάτων από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους της αστυνομίας.

Παράλληλα διευκρίνισε πως γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ολοκληρωθεί τάχιστα η συνολική ταυτοποίηση κάθε σορού μέσω της εξέτασης όλων των δειγμάτων που έχουν ληφθεί και στην συνέχεια να αποδοθεί στους συγγενείς, καθώς κάποιοι σοροί βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.

Επίσης, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών έχουν συγκεντρωθεί προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, τα οποία περισυνελέγησαν τις προηγούμενες μέρες από την ΕΛΑΣ από τον τόπο του δυστυχήματος.

Για την παραλαβή τους οι επιβάτες και οι συγγενείς των θυμάτων μπορούν να επισκέπτονται το ΑΤ Τεμπών και να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2495093510 και 2495093514.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής που έγινε νωρίτερα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων παραμένει στους 57.