Ένα ακόμη οικογενειακό δράμα αποκαλύπτεται όσο περνούν οι ώρες από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Για τον 28χρονο Νίκο Ναλμπάντη, ο οποίος ήταν μηχανοδηγός και βρισκόταν ως επιβάτης στην μοιραία αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη μίλησε συγγενής του στον ΣΚΑΪ.

Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του νέου είναι φυλακισμένος στην Τουρκία.

«Ο Νίκος ήταν χαρούμενος για τη δουλειά του, ήταν αγωνιστής, δούλευε από μικρός» είπε αρχικά ο συγγενής του 28χρονου και πρόσθεσε: «Ήταν με το χαμόγελο και όπως έλεγε ο πατέρας του “τον Νικόλα δεν τον φοβάμαι”».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του άτυχου Νικόλα «είναι στην Τουρκία σε μια φυλακή και αποφυλακίζεται μετά το Πάσχα και δεν θα είναι στην κηδεία του παιδιού του. Θερμή παράκληση στην πολιτεία μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να έρθει».

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της συντρόφου του 28χρονου στα social media. «Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω..», έγραφε σε αυτή.

Αχ ψυχή μου , σε περιμένω εδώ να γυρίσεις . Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω … Να με προσεχείς από εκεί ψηλά . Σ’ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Posted by Σόνια Αρνή on Thursday, March 2, 2023