Ένα τραγικό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία μια ετοιμόγεννη γυναίκα σφάδαζε για 1,5 ώρα μόνη της, χωρίς να την δει κανένας γιατρός, παρά τις εκκλήσεις της, με αποτέλεσμα να γεννήσει νεκρό το μωράκι της.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, μια 38χρονη μητέρα μπήκε προγραμματισμένα να γεννήσει το τέταρτο παιδάκι της τη Δευτέρα στον ένατο μήνα πια της εγκυμοσύνης της. Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, προσπάθησε η νοσηλεύτρια να της προκαλέσει τεχνητούς πόνους. Σε αυτό το στάδιο όμως, κάτι δεν πήγε καλά.

Από τις τρεις τα ξημερώματα είχε εμφανίσει αιμορραγία και καθησυχασμένη ότι κάποιος θα έρθει από τους γιατρούς να την δει, έμεινε χωρίς επίβλεψη μέχρι τις πέντε παρά τέταρτο τα ξημερώματα όταν και κατάφερε να πιάσει το κινητό της και να καλέσει τη γυναικολόγο της να έρθει στο δωμάτιο.

Η γιατρός της που φαίνεται να μην είχε ενημερωθεί για την κατάσταση της εγκυμονούσας, έφτασε αμέσως. Έκανε καρδιοτοκογράφημα και υπέρηχο στο έμβρυο και κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά.

Έτσι, της ανακοινώνουν στις 05:50 πως πρέπει να προχωρήσουν σε επείγουσα καισαρική τομή. Η 38χρονη μητέρα όμως δεν ένιωθε το μωρό της να έχει σημάδια ζωής από τις 05:00. Το αγοράκι που περίμεναν δεν τα είχε καταφέρει. Οι γονείς απαρηγόρητοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι μία εγκυμοσύνη χωρίς κανένα πρόβλημα είχε τόσο τραγική κατάληξη.

«Το φίλησα νεκρό, να πήγαινα εγώ στην θέση του»

Ο σύζυγος της γυναίκας που γέννησε νεκρό το παιδί της, μίλησε στο Live News και ανέφερε ότι «είναι πολύ σκληρό γιατί εγώ το φίλησα νεκρό. Να πήγαινα εγώ στην θέση του, και να γύρναγε το παιδί στην μαμά του. Χάσαμε μέσα σε ένα νοσοκομείο που εφημέρευε ένα μωρό υγιέστατο».

Παράλληλα, είπε ότι «η γυναίκα ενημέρωσε νοσηλεύτρια ότι πονάει και ότι η κοιλιά της “πέτρωσε” και είχε και αιμορραγία. Δεν πέρασε κανένας γιατρός να ρωτήσει τι συμβαίνει, παρ’οτι ήταν καθισμένοι μέσα στο γραφείο του επιμελητή».