Μπορεί ο Δάκης να πέθανε στις 29 Μαΐου 2022 μετά από μάχη με τον καρκίνο, όμως σήμερα, όσοι τον αγάπησαν θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν στο εστιατόριο Thalassa, στη Σαρωνίδα.

Σύμφωνα με την Espresso ο στενός φίλος και συνεργάτης του Πάνος Δέρβος, που στάθηκε δίπλα του και τον φρόντισε σαν γιος, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Εις μνήμην» που επιμελήθηκε για τον Δάκη, ένα ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας 40 λεπτών, που ηχογραφήθηκε 9 μήνες πριν τον θάνατό του.

«Ήταν 8 ίσως και 9 μήνες πριν πεθάνει όταν μου ζήτησε να μπούμε στο στούντιο και να κάνουμε την ηχογράφηση ενός προγράμματος με τραγούδια του διάρκειας περίπου 35-40 λεπτών. Έτσι και έγινε, εγώ έπαιξα μουσική και εκείνος ερμήνευσε επιτυχίες του» είπε ο κ. Δέρβος στην εφημερίδα.

«Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους “κρεμάσει” σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. “Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου”, μου είχε πει τότε ο ίδιος».