Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, είναι εύθραυστη ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προλάβει να καταθέσει και μετά ας πεθάνει.

«Και οι τρεις καταγγέλλουσες διαφοροποιούν τα πραγματικά περιστατικά ώστε να πλησιάσουν κοντά στη λογική. Οι εκδοχές τους είναι πολλές. Διαφορετικές και αλληλοσυγκρουόμενες» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης (29/06).

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε πως είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς του ενώ η αγωνία του είναι να προλάβει να καταθέσει.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το νέο είναι ότι η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς.

Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει, να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει. Αυτό μου λέει» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σε πρόσφατες δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί πως έχει περιορισμένες προτάσεις για δουλειά πιθανώς εξαιτίας των καταγγελιών στο πλαίσιο του #metοo.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολίασε πως: «Νομίζω ότι αυτή η θεώρηση δεν είναι σωστή. Ίσα ίσα οι γυναίκες που κάνουν καταγγελίες αυτή τη στιγμή είναι πρόσωπα που χαίρουν σεβασμού από όλη την κοινωνία. Άσχετα αν αυτές οι καταγγελίες είναι πραγματικές ή είναι ψευδείς. Νομίζω ότι ένας ηθοποιός αν έχει ταλέντο δέχεται προτάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι και κάποιος ο οποίος δεν δέχεται προτάσεις δεν έχει ταλέντο».