Περιορισμένες είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει για την επόμενη σεζόν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η ίδια, κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εξήγησε, πού πιστεύει ότι οφείλεται αυτό.

«Οι προτάσεις στην τηλεόραση, για μένα, είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλει αρκετά σε αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά. Ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πάρα πολύ» ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σε ότι αφορά το ελληνικό #metoo και τις υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν είναι θέμα ότι στάθηκα στα θύματα, έχω υπάρξει θύμα και έχω καταγγείλει και κάποιους ανθρώπους γι’ αυτό. Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει, μάλλον, λίγο επικίνδυνες».

Έχει φτάσει κάτι στ’ αυτιά της; «Συζητιέται αρκετά η αλήθεια είναι. Είμαστε σε ένα χώρο που συμβαίνουν κατά καιρούς διάφορα πράγματα καταλαβαίνω ότι μπορεί να νιώθουν ότι ενδεχομένως να είμαστε αρκετά αυστηρές με το οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει και είναι αλήθεια αυτό. Δηλαδή, αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα είτε έχει να κάνει με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι», τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.