Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη και κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά στον δικαστικό Γολγοθά που ανεβαίνει, αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση ενός ακινήτου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή T-Live, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου χρειαζόταν άμεσα ρευστό προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες και τα δικαστικά έξοδα και αποφάσισαν να πουλήσουν ένα ακίνητο.

Το συγκεκριμένο οίκημα άνηκε στο θείο της Ρούλας Πισπιρίγκου, αδερφό της μητέρας της.

Ο δικηγόρος του αγοραστή μίλησε στο T-Live τονίζοντας πως: «Αυτό το είχε αγοράσει από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας μια άλλη κυρία η οποία το μεταβίβασε το 1987 στον κύριο Λεγάτο, τον αδερφό της κυρίας Λεγάτου. Ήταν μια κυρία που το πήρε από τον Οργανισμό με παραχωρητήριο το 1986 και το 1987 πουλήθηκε στον κύριο Λεγάτο ο οποίος το έχει μέχρι σήμερα και τώρα γίνεται η μεταβίβαση. Ποιος έκανε χρήση εγώ δεν το γνωρίζω».

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο, έχει εμβαδό 60 τετραγωνικά και η αγοραπωλησία έγινε λίγο πριν το Πάσχα. Ο νέος ιδιοκτήτης έδωσε προκαταβολή 5.000 ευρώ στην οικογένεια της Ρούλας Πισπρίγκου ενώ η τιμή που το αγόρασε κυμαίνεται λίγο πάνω από τις 30.000 ευρώ.

«Δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος, είναι ένας συνταξιούχος που έμενε στο εξωτερικό και ήρθε πρόσφατα στην Πάτρα. Δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτό και μάλιστα είχε δοθεί ένα ποσό, προκαταβολή, όταν πληροφορήθηκε περί τίνος πρόκειται» είπε ο δικηγόρος στην εκπομπή απαντώντας σε ερώτηση αν ο νέος ιδιοκτήτης γνώριζε σε ποιον άνηκε το συγκεκριμένο σπίτι που αγόρασε.