Την συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές στον Γιώργο Σόμπολο κλήθηκε να σχολιάσει ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, το μεσημέρι της Πέμπτης (14/04) ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Ο κ. Κατερινόπουλος, όπως είπε, εστίασε σε 4 σημεία που του έκαναν εντύπωση και μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους τηλεθεατές.

«Θα επικεντρωθώ σε 4 σημεία που μου έκαναν εντύπωση στην συνέντευξη της κυρίας. Το πρώτο πράγμα είπε: “Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια”. Τώρα που είναι στη φυλακή δεν κοιμάται. Όταν ήταν έξω από τη φυλακή και είχε χάσει τρία παιδιά, κοιμόταν; Είπε “ψάχνω μέσα μου να δω ότι δεν το έκανα εγώ”. Όποιος δεν το έκανε δεν χρειάζεται να ψάξει μέσα του. Ένας ο οποίος δεν έχει κάνει κάτι, δεν ψάχνει μέσα του ότι δεν το έκανε. Εμείς δεν την κατηγορούμε για κάτι. Φερόμενη ως κατηγορούμενη είναι. Από την άλλη, αυτήν την στιγμή κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν υπάρχει καμία κατηγορία για τ’ άλλα δυο παιδιά. Ποιος ο λόγος να ασχολείται με τα άλλα δύο παιδιά αφού δεν κατηγορείται. Ψάχνει μέσα της και για τ’ άλλα δυο παιδιά. Ερώτημα» ήταν το πρώτο σημείο που επικεντρώθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Το δεύτερο σημείο αφορούσε στα όσα ανέφερε η προφυλακισμένη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. «Αναλώθηκε πάρα πολύ με τον Μάνο. Εντάξει, το ροζ. Είχαν βγει εδώ σε μια κοινή συνέντευξη, ένα ωραίο ζευγάρι, χωρίς προβλήματα, μια εικόνα ωραία πέρασαν προς τα έξω, στην πορεία ο Μάνος Δασκαλάκης είπε αυτά τα οποία είπε στην κατάθεση του, που την στηρίζει ουσιαστικά, αν είναι έτσι αυτά τα οποία διαβάσαμε, και από την αντίθετη πλευρά ο Μάνος βγαίνει και λέει άλλα πράγματα. Θα ήθελα να έρθει εδώ, ή να σας πάρει ένα τηλέφωνο ο Μάνος, να αντικρούσει, αν υπάρχουν διαφωνίες με την κυρία. Δεν είναι δικαστήριο η εκπομπή αλλά η κοινή γνώμη θέλει την ενημέρωση αυτήν την στιγμή. Είναι ακόμα σύζυγοι νομικά άρα έχει δικαίωμα επισκεπτηρίου. Άρα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάει να την επισκεφθεί. Κατά τη δική μου εκτίμηση πάντα. Δεν το έκανε. Από την άλλη πλευρά, δεν ξέρω αν φοβάται, τι φοβάται και για ποιο λόγο δεν έχουν κάνει το επισκεπτήριο. Μπορεί να μη θέλουν να αντικρίσουν ο ένας τον άλλον για τους δικούς τους λόγους, εντός και εκτός εισαγωγικών. Θα μπορούσε όμως, αντί να στέλνει μηνύματα μέσω της κατάθεσης του… Μην μου πείτε ότι δεν γνωρίζει τι κατέθεσε ο Μάνος! Έγινε φύλλο και φτερό η κατάθεση του. Το μήνυμα το πήρε η Ρούλα, από την άλλη ο Μάνος στέλνει τα δικά του μηνύματα μέσα από τα Μέσα Ενημέρωσης».

Το τρίτο σημείο που στάθηκε ο κ. Κατερινόπουλος αφορούσε τα δάκρυα: «Έρχομαι και στο δάκρυ του… Ναι δάκρυσε. Και η μάνα της έκλαψε. Και τι έγινε; Τα παιδιά θα έρθουν πίσω; Τόσον καιρό γιατί δεν κλαίγανε, γιατί δεν δάκρυσαν; Ίσως να οφείλεται στον χαρακτήρα τους».

Το τέταρτο που ανέφερε ήταν το εξής: «Θα πάω και σε κάτι τελευταίο. Σήμερα το πρωί δέχτηκα μια επίθεση από μια κυρία και μου είπε “δεν ντρέπεστε να βγαίνετε να κατηγορείτε αυτή την άμοιρη γυναίκα που είναι κλεισμένη;” και της απάντησα ως εξής “εκείνα τα άμοιρα παιδάκια που είναι στον Άγιο Πέτρο τα σκέφτεστε;”. Γιατί το λέω αυτό; Λέγε, λέγε, λέγε κάποιες φορές, αν δεν είναι και στημένα κάποια πράγματα, δημιουργούν κάποιες εντυπώσεις και οι εντυπώσεις είναι αρνητικές. Και δίκιο να έχει, θα πρέπει ο Μάνος να έρθει εδώ ή όπου νομίζει αυτός, να πει κάποια πραγματάκια».