Σε ηλικία 71 ετών, χθες, Κυριακή (27/02), η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους της αλλά και στον πολιτικό κόσμο.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Μαριέττα Γιαννάκου είχε διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο μετά από πτώση που είχε από το αναπηρικό αμαξίδιο και τότε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε αιμάτωμα και έδινε μάχη για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας 251. Δυστυχώς, η Μαριέττα Γιαννάκου δεν τα κατάφερε και χθες άφησε την τελευταία της πνοή.

Μέσω του twitter, η οικογένεια της Μαριέττας Γιαννάκου ανακοίνωσε το πότε και πού θα γίνει η κηδεία της. Η εξόδιος ακολουθία της Μαριέττας Γιαννάκου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/3 στις 15.00 στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο σύμφωνα με την ανάρτηση.

Η επιθυμία της οικογένειας της Μαριέττας Γιαννάκου είναι αντί στεφάνων να ενισχυθούν οι σκοποί του σωματείου ΦΙΛΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ/ΙΑΤΡΙΚΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΑΡΓΩ».