Στη Μύκονο θα τελεστεί σε λίγη ώρα η νεκρώσιμος ακολουθία και η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Πέμπτη (13/1), όταν η Ferrari που οδηγούσε καρφώθηκε σε δέντρο στην παραλιακή και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η σορός έφτασε στο νησί με πλοίο από τη Ραφήνα, όπως μετέδωσε το Star, ενώ ακούγονταν κόρνες από τα αυτοκίνητα που τη συνόδευαν προκειμένου να τον τιμήσουν. Στο νησί, σύμφωνα με το κανάλι, το κλίμα είναι βαρύ, με την οικογένεια να είναι συντετριμμένη.

Η επιθυμία της οικογένειας

Επιθυμία της οικογένειας είναι η κηδεία του 45χρονου να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδελφού της η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού ζητά να γίνει σεβαστή η επιθυμία της οικογένειας να γίνει η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μάλιστα αντί στεφάνων γίνεται παράκληση για δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Δεν θα παραστεί η σύζυγός του

Συγγενείς και φίλοι ενημέρωσαν χθες (17/01) με τη βοήθεια ψυχολόγου τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού, που ήταν συνοδηγός, για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία του. Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή οι γιατροί δεν της επιτρέπουν να πάει στην κηδεία και παραμένουν κατηγορηματικά αντίθετοι.